essence hello, good stuff review

 






HELLO, GOOD STUFF
 μας λέει η essence.eu και όχι άδικα αφού όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς αποτελούνται από 90% φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν μικροπλαστικά , parabens , PEGs ή ορυκτέλαιο. Τα πέντε  προϊόντα με σύνθημα "ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ" , φροντίζουν το δέρμα και του δίνουν μια όμορφη φυσική εμφάνιση . Μην ξεχνάς ότι όλη η σειρά είναι cruelty free και vegan , γιατί αυτό που είναι καλό για τη φύση είναι και για το δέρμα μας. Πάμε λοιπόν να δούμε όλα τα προϊόντα αναλυτικά !

Μία θρεπτική κρέμα ημέρας σε απαλή απόχρωση και πολύ ικανοποιητική κάλυψη .Το εκχύλισμα κάκτου, το υαλυρονικό οξύ και η γλυκερίνη παρέχουν 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα . Η TINTED BEAUTY CREAM απλώνεται εύκολα και αφήνει ένα υγειές λαμπερό και φυσικό τελείωμα , ότι πρέπει για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες . Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή μικτή όπως εγώ φρόντισε να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα και να σετάρεις με πούδρα ,έτσι θα έχεις ένα σταθερό ματ αποτέλεσμα χωρίς αντιαισθητικές γυαλάδες .
3 in 1 Face Mist με φυσικό εκχύλισμα καρπουζιού , με μία μόνο κίνηση αυτή η εκπληκτική φόρμουλα ενυδατώνει ,αναζωογονεί το δέρμα και διατηρεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο . Λάτρεψα το άρωμά του και τη δροσερή αίσθηση που άφησε στην επιδερμίδα μου . Συμφωνώ απόλυτα με την εταιρεία ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος .
Θέλεις ένα primer που θρέφει εντατικά το δέρμα ενώ αυξάνει την ανθεκτικότητα του foundation ; Αν είσαι ξηρή ή κανονική το Face Primer Hello, Good Stuff  χωρίς σιλικόνη με φυσικό έλαιο κάνναβης , εκχύλισμα αλοής , γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ είναι ότι πραγματικά αναζητάς . Αν είσαι λιπαρή καλό είναι να το αποφύγεις τόσο λόγο των έντονων ενυδατικών παραγόντων που περιέχει αλλά και λόγο του λαμπερού φινιρίσματος που προσδίδει στο foundation κάτι που αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή και μουντή θα το λατρέψεις! 


 Ενυδατώνει , θρέφει , φωτίζει και απομακρύνει τα σημάδια της κόπωσης αυτό serum με εκχύλισμα και άρωμα ανανά εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα με ελαφριά χτυπηματάκια σε πρόσωπο και ντεκολτέ πρωί και βράδυ . Αν είσαι λιπαρή θα ήταν προτιμότερο να το εντάξεις στη βραδινή σου ρουτίνα ενώ αν έχεις ξηρή ή κανονική επιδερμίδα δοκίμασε να το εφαρμόσεις πριν από το μακιγιάζ , θα εκπλαγείς !!!
Από τα καλύτερα bronzer που έχω χρησιμοποιήσει και σε ασυναγώνιστη τιμή ! Έχει τέλεια απόχρωση ,δεν πορτοκαλίζει καθόλου , δεν αφήνει στάμπες , η έντασή του χτίζεται , είναι matte αλλά έχει και μια μαργαριταρένια απόχρωση . Το καλύτερο το άφησα για το τέλος , μοσχοβολάει κακάο !!!!



Σχόλια

  1. Εχω δοκιμασει το σερουμ με ανανα οντως βγαζει μια λιπαροτητα εγω το εβαζα σε συνδιασμο με βαση κ πουδρας για σεταρισμα για κανα 2ωρο το πολυ κ μου βγαζει μια υγιη λαμψη (ξερεις highlighter απ τη κουνια 😝) το μπρονζερ ασυναγωνιστο♥️♥️♥️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις