ΈΝΤΕΚΑ MUST HAVE KIKO MILANO PRODUCTS ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ


Η KIKO MILANO ήρθε στην Ελλάδα και εγώ στήθηκα μιάμιση ώρα στην ουρά για να αγοράσω και να δοκιμάσω για εσάς έντεκα must have προϊόντα της !

Η KIKO είναι μία εταιρία που είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό και δεν θα το κρύψω ότι δεν με είχε ενθουσιάσει , κάτι που έκανε την αναμονή για την είσοδο στο κατάστημα σχεδόν βασανιστική ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που σκέφτηκα ειλικρινά να τα παρατήσω . Ευτυχώς δεν το έκανα γιατί κάποιες από τις επιλογές μου ήταν μία πολύ -πολύ ευχάριστη έκπληξη .

Όσες είδατε το IGTV μου θα παρατηρήσατε την έκπληξή μου κατά την εφαρμογή αυτών των βουτυρένιων σκιών . Δώδεκα shimmering αποχρώσεις που γράφουν με τη μία και διαρκούν όλη μέρα ! Αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να καταλογίσω σε αυτή τη minimal  παλέτα με καθρέφτη είναι ότι δεν έχει καθόλου ματ χρώματα κάτι που την καθιστά αυτομάτως ακατάλληλη για ταξίδια μιας και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο eye look . Η Smart Cult είναι μία βοηθητική παλέτα που δεν θα σε απογοητεύσει .


Ας ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι το UNLIMITED FOUNDATION δεν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες ή με τάση προς λιπαρότητα , έχει  semi matte τελείωμα και κάλυψη που χτίζεται ικανοποιητικά όμως ακόμα και αν σεταριστεί καλά οι επιδώσεις του έναντι στην αντιαισθητική γυαλάδα είναι μηδαμινές παρόλα αυτά δεν μετακινείται και έχει πολύ ανάλαφρη αίσθηση στα θετικά του είναι ότι έχει SPF15.



Αν είσαι λάτρης του κρεμώδους contouring εδώ είσαι SCOULPTING TOUCH 201 ,αυτή η ψυχρή καφέ απόχρωση που αναμιγνύεται  εύκολα  είναι ότι χρειάζεσαι !

Σε πανέμορφη , χρυσή συσκευασία το UNLIMITED BLUSH  είναι , ένα ρουζ μεγάλης διάρκειας . Κάνει τόσο εύκολο blend που είναι εξαιρετικά απίθανο να σου αφήσει και την παραμικρή στάμπα . Δικό μου αγαπημένο το 02.



Ας μην κοροιδευόμαστε , δεν ανήκω σε αυτές που αγαπούν ιδιαίτερα τα lipgloss , όχι γιατί δεν μου αρέσει η λάμψη αλλά γιατί τα περισσότερα αφήνουν μία παχιά κολλώδη αίσθηση στα χείλη . Το 3D HYDRA μπορώ να το ανεχτώ , δεν μπορώ όμως να πω ότι δίνει και αυτό το 3D αποτέλεσμα ή ότι δεν κολλάει στα χείλη .

Δύο διαφορετικές αποχρώσεις πήρα από το SKIN TONE CONCEALER την 03 για φως που τελικά δεν ήταν τόσο ανοιχτή όσο θα ήθελα και την 06 για κάλυψη . Αρχικά το μέγεθος της συσκευασίας του θυμίζει tester όμως το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για την τιμή του , είναι ελαφριάς κάλυψης και θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο στρώσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα , στεγνώνει σχετικά γρήγορα και matte άρα μπορείς και να μην το σετάρεις .Στα πολύ θετικά του είναι ότι δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές .   

Από τα καλύτερα προϊόντα που δοκίμασα είναι το PERFECT EYES DUO HIGHLIGHTER PENCIL με τη λαμπερή πλευρά να κλέβει τις εντυπώσεις τόσο για την απόχρωση όσο και για την απόδοση .Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η KIKO έχει ένα προβληματάκι με τις αποχρώσεις γενικότερα , τόσο  στα highlighters  όσο και στα foundations και στα concealers .

Με συνοπτικές διαδικασίες θα σου πω ότι η DARKER με απογοήτευσε ! Ούτε όγκο έδωσε ούτε μήκος στις βλεφαρίδες μου , τώρα αν τις βάφει μετά από κάποιες χρήσεις μόνιμα δεν θα το μάθω ποτέ !

Αν και δεν έχει τη συνηθισμένη υφή των GEL EYELINERS ,είναι πιο υδαρή η υφή του , μου άρεσε . Γλιστράει στο βλέφαρο , έχει βαθύ μαύρο χρώμα και στεγνώνει τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται για να προφτάσεις να διορθώσεις τυχών λάθη .


Το SMART FUSION LIP PENCIL είναι τόσο μαλακό όσο χρειάζεται για να μπορέσεις να σχεδιάσεις με ευκολία το περίγραμμα των χειλιών σου , θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο κρεμώδες αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι είναι ένα καλό μολύβι περιγράμματος . Το επέλεξα στην απόχρωση 533 nude .
  

Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μολύβια kajal ακριβών εταιριών . Είναι πάρα πολύ μαλακό ,σταθερό , σβήνεται εύκολα και γράφει άνετα πάνω από σκιά και στο κινητό βλέφαρο , είναι και πολύ σταθερό . Ε , τι άλλο θες !

Εν κατακλείδι η KIKO MILANO ήρθε για να μείνει . Τα περισσότερα προϊόντα ανταποκρίθηκαν επάξια στις προσδοκίες που είχα από μία οικονομική εταιρία και μερικά από αυτά τις ξεπέρασαν . Οπότε λοιπόν ναι ,   ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ KIKO MILANO !


Full face KIKO MILANO 













    

 



Σχόλια

  1. Μπραβο ρε φιλεναδα να εχουμε κ.εμεις κανενα οικονομικο brand κατα νου στις επομενες αγορες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να και μια blogger που γράφει αλήθειες!❤ Ξέρεις τώρα πάω καρφωτή για ψώνια!🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις