MEET BEAUTY ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ Cosmetics.gr


Όταν παρέλαβα την Meet Beauty της Febble από το cosmetics.gr πρέπει να σου πω ότι δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες . 42 χρώματα , μεταλλικές και matte υφές , δύσκολες pop αποχρώσεις , 4 ρουζ και όλα αυτά σε μία γαργαλιστικά ενδιαφέρουσα τιμή , δεν μπορεί κάποιο λάκκο έχει η φάβα ,σκέφτηκα σαν μία νέα Miss Marple !

Λάθος και μάλιστα μεγάλο , όλα τα χρώματα έχουν εξαιρετική απόδοση ακόμα και τα δύσκολα μοβ , τα μεταλλικά γράφουν άψογα χωρίς να χρειαστεί  να βρέξεις πινέλο και ελάχιστες πολύ σκούρες αποχρώσεις έχουν fall out . Αν νομίζεις ότι τελείωσα εδώ ,απλά νομίζεις ! Όλες οι σκιές κάνουν τέλειο blend και τις δοκίμασα με τη βάση της Smashbox που δεν είναι και η πιο εύκολη . 

Αυτή η ελαφριά χάρτινη παλέτα με καθρέφτη περιέχει 4 ρουζ , 16 μεταλλικές και σατινέ σκιές και 22 matte . Αν αγαπάς τα ζωάκια σου έχω νέα , είναι CRUELTY free ! Η χρωματική της γκάμα  περιλαμβάνει μία ευρύτατη γκάμα που εκτείνεται από τα απαλά παστέλ μέχρι τα έντονα pop .

Η Meet Beauty μπορεί να γίνει η αχώριστη φίλη σου από το πρωί μέχρι το βράδυ , δημιουργώντας από τα πιο απλά ως τα πιο περίπλοκα fashion looks .
     
https://cosmetics.gr/

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις