ΠΙΟ ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ



Ένα ακόμα σύστημα λεύκανσης δοντιών που δεν θα δουλέψει... Ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου όταν παρέλαβα το πακέτο μου από τη GlorySmile , μία οδοντόβουρτσα μπαμπού , μία οδοντόκρεμα λεύκανσης και ένα πακέτο λευκαντικές ταινίες δοντιών Ok . Πόσο λάθος έκανα τελικά !

Δεν θα σου υποσχεθώ ότι κάνει θαύματα εκείνο που μπορώ να σου πω όμως με βεβαιότητα είναι ότι σε 14 μέρες και κάνοντας και μερικές ατασθαλίες ενδιάμεσα είδα το χαμόγελό μου να λευκαίνει κατά δύο τόνους . Αν το θεωρείς ασήμαντο να σου πω ότι τη διαφορά δεν την πρόσεξα μόνο εγώ !

Πάμε να δούμε αναλυτικά  κάθε ένα από αυτά τα τρία προϊόντα ξεκινώντας από ξεκινώντας από τις ταινίες λεύκανσης . Περιέχουν συστατικά ενεργού άνθρακα καρύδας και βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων από τα δόντια κάνοντάς τα πιο λεύκα ενώ το εκχύλισμα καρύδας βοηθά στην καταπολέμηση των μικροβίων που προκαλούν κακοσμία . Να σημειώσω εδώ ότι δεν περιέχουν υπεροξείδιο όπως οι περισσότερες της αγοράς πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση σε  όλους τους τύπους των δοντιών . Η χρήση τους είναι πάρα πολύ απλή , τοποθετούμε για 30 λεπτά τις ταινίες στα δόντια , βουρτσίζουμε και τέλος !

Κατά τη θεραπεία δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση παρ' όλα αυτά αν έχεις ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα καλό είναι να τις αποφύγεις . Δεν συνιστάται σε εγκύους ,θηλάζουσες , παιδιά κάτω των 17 αιτών και άτομα που έχουν αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος .

Η μαύρη οδοντόκρεμα από άνθρακα μπαμπού βοηθά και διατηρεί το αποτέλεσμα της λεύκανσης ενώ παράλληλα προστατεύει το σμάλτο των δοντιών . Ο ενεργός άνθρακας μπαμπού είναι από τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά λευκαντικά συστατικά ενώ το έλαιο μέντας που περιέχει καταπολεμά τα μικρόβια και την κακοσμία του στόματος .

Να ξέρεις ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των έξι ετών και ότι δεν μπορεί να λευκάνει σφραγίσματα και θήκες . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με ευαίσθητα ούλα και δόντια γιατί δεν περιέχει χημικούς παράγοντες . 

Το ήξερες ότι για να διασπαστεί μια πλαστική οδοντόβουρτσα χρειάζονται 1000 χρόνια ; Η Baboo οδοντόβουρτσα της GlorySmile έχει σχεδιαστεί από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού . Οι φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του ξύλου μπαμπού θα κρατήσουν την οδοντόβουρτσά σου καθαρή και απαλλαγμένη από τα ανεπιθύμητα μικρόβια . Ο ενεργός άνθρακας από τον οποίο είναι κατασκευασμένες οι μαλακές μαύρες τρίχες της βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών , απορροφά τα κατάλοιπα από την επιφάνειά τους και προλαμβάνει τη μετατροπή τους σε πέτρα .





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις